Diensten

Diensten en Producten

Inbouwcentrum Haaglanden (ICH) is de inbouwspecialist op het gebied van auto elektronica, met als specialisme de inbouw van Cabman taxiapparatuur. Door groot succes hebben we een tweede vestiging geopend en zijn we nu ook te vinden in Rotterdam.

Keuren op locatie

Vanaf heden kunt u bij ons ook uw auto laten keuren op locatie. Vanaf vier auto’s betaald u geen voorrijkosten. De voorrijkosten bedragen €1,- per kilometer. U kunt deze dienst zowel telefonisch als online aanvragen.

Waarom Cabman BCT?

Vroeger werkte men met de papieren rittenstaat.  Dat is nu verleden tijd. De doelstellingen voor de overheid zijn erg simpel. Men wilt geen oneerlijke concurrentie of fraude. Ook wilt men minder papierwerk en minder toezichtlast. Wij van ICH & ICM staan hier volledig achter. Bekijk de promotie video van Cabman BCT en laat u overtuigen.

 

De BCT mogelijkheden op een rij:

  • Toepasbaar in alle voertuigen en personenbusjes
  • Dashboard of verplaatsbare montage ( niet bij alle modellen mogelijk)
  • Simpele bediening, overzichtelijk
  • Bestaande printers IR-32 en HALE-printers kunnen worden gebruikt, of worden ingenomen en  vervangen met een koppelbare printer.
  • Diverse databerichten (via GPRS) naar centrale standaard mogelijk
  • Grote serviceorganisatie voor inbouw, activering en onderhoud
  • Geïntegreerde beveiligingscamera (niet bij alle modellen mogelijk)

Wij zullen er alles aan doen om het inbouwwerk zoveel mogelijk naar uw wensen aan te passen.

Bent u een starter?

Bent u een startend taxiondernemer of een bestaande en u wilt informatie of taxi apparatuur aanschaffen? Voor het in of uitbouwen van u BCT of Taximeter dan bent u aan het juiste adres. Waar u de beste service krijgt voor de beste prijs. Wij kunnen ook u periodieke taximeter keuring verrichten in Den Haag of op locatie.

Omdat iedere taxiondernemer zijn eigen unieke wensen heeft, bespreken wij voordat we aan het in of uitbouwen beginnen van het voertuig wat de voorkeuren van de klanten zijn om het proces naar tevredenheid af te ronden. Om de installatie volledig af te ronden keuren en activeren wij de (BCT) boordcomputertaxi direct bij het RDW en NMI Zodat uw voertuig direct klaar is om de weg op te gaan. Heeft u specifieke vragen over de installatie of onderhoud van uw voertuig? Dan kunt u dat telefonisch of per e-mail doen voor advies mag u ook altijd bellen.

 

Wat je moet weten

Op 1 juli 2014 treedt de nieuwe regelgeving voor de boordcomputer taxi in werking. Het is verplicht voor de taxi vervoer om het voor 1 juli in het voertuig te hebben ingebouwd, geactiveerd en de taximeter gekeurd. Het is ook mogelijk om subsidie aan te vragen indien u aan alle eisen voldoet.

Lees meer nieuws